Neem contact op

Events

AVG in de zorg

Op 23 mei 2019 organiseerden wij in samenwerking met Intrakoop een workshop over de AVG in de zorg.

Hoe zorg jij ervoor dat het volgen van het 10-stappenplan van de Autoriteit Persoonsgegevens voor implementatie niet tot een eenmalig vinkje heeft geleid maar tot een duurzame borging van processen in de organisatie? In 2018 is het onderwerp privacy goed op de agenda gezet: tijd om de balans op te maken en door te pakken.

Hoe is het privacybeleid beschreven en belegd in jouw organisatie? Welke rol spelen de verschillende functionarissen hierin – het management, het bestuur en in het bijzonder de Functionaris Gegevensbescherming, de Privacy Officer en de Chief Information Security Officer (CISO)?

In een interactieve workshop gericht op deze functionarissen (FG’s, PO’s en CISO’s) gingen we in op het borgen van privacybeleid en processen in de organisatie. Hoe verhouden de rollen zich tot elkaar en op welke wijze kunnen ze samenwerken om de organisatie te bewegen zelf aan de slag te gaan? Ook kregen de deelnemers suggesties hoe ze in hun organisatie met de juiste inrichting de volwassenheid van de privacy-organisatie kunt verhogen.

Deel deze pagina! Kies je platform