Neem contact op

Cuccibu Conference 2023

 

“Menselijke veerkracht is de term die gebruikt wordt om het vermogen te beschrijven om weer op het goede spoor te komen nadat we zijn geraakt door impactvolle situaties.”

Resilience

Resilience is een veel gebruikte term in de wereld van gegevensbescherming en richt zich op het weerbaarder maken van medewerkers, processen, systemen en faciliteiten. Investeren in resilience maakt je organisatie op deze gebieden veerkrachtiger, en dus beter in staat om problemen te voorkomen en op te lossen.

 

The journey towards resilience

Tijdens verschillende sessies nemen we je mee op deze reis. We zorgen ervoor dat jouw koffer wordt gevuld met kennis en tools op gebied van privacy, informatiebeveiliging en cyber security. Cuccibu is jouw kompas en wijst je de (meest) veilige weg naar je bestemming.

 

Onze Keynotesprekers!

 

Keynotespreker: Huib Modderkolk

Journalist van de Volkskrant en schrijver van het boek: “Het is oorlog maar niemand die het ziet”.

Huib Modderkolk geeft je tijdens de conference een inkijkje in de ‘onzichtbare oorlog’ in de digitale wereld. Wat betekent dit voor de veiligheid van onze samenleving, die steeds meer vertrouwt op technologie?

Keynotespreker: Marcel de Boer

 

“Een sterk staaltje veerkracht”

Marcel de Boer, CFO van Hoppenbrouwers Techniek, vertelt ons hoe zij zijn geraakt door een cyberaanval en wat dit met zijn bedrijf en vooral de mensen heeft gedaan. Daarnaast geeft Marcel uitleg over wat zij vooraf al hadden gedaan om het risico op een cyberaanval te verminderen en welke maatregelen er uiteindelijk voor hebben gezorgd dat zij de veerkracht hadden om binnen twee dagen na de aanval weer aan het werk te zijn.

Vanwege logistieke redenen zijn we helaas genoodzaakt de Conference die gepland stond op 15 maart uit te stellen naar 7 juni.
Op de hoogte blijven over de Cuccibu Conference of wil je een keer sparren op een van onze interactieve Vrijmibo’s? Laat dan hier je gegevens achter!

 

Informatie Cuccibu Conference

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Deel deze pagina! Kies je platform