Neem contact op

Lunch & Learn EED | 5 september 2024

Lunch & Learn EED

Goed voorbereid op de EED Energie-audit

De EED energie-auditplicht is een verplichting vanuit de Energy-Efficiency Directive (EED). Het doel? Bedrijven en instellingen bewust maken van hun energiegebruik én van de mogelijkheden om energie te besparen en te verduurzamen.

Ondernemingen (of instellingen met een economische activiteit) hebben een EED energie-auditplicht als zij een van onderstaande punten heeft:

  • 250 FTE of meer.
  • Een jaaromzet van meer dan €50 miljoen én een jaarlijks balanstotaal van meer dan €43 miljoen.

Om aan deze verplichting te voldoen dienen ondernemingen o.a. een energie-audit uit te voeren, kostenbesparende energiemaatregelen op te stellen en te rapporteren aan de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Op donderdag 5 september 2024 organiseren we een Lunch & Learn over de EED Energie-audit. Tijdens deze interactieve middag praten kennisexperts Job en Johan je bij over de EED Energie-audit. Van het uitvoeren van de audit tot het opstellen en indienen van de rapportage. Daarnaast worden diverse stellingen besproken en gaan we aan de hand van een casus (of jullie eigen input) aan de slag met het opstellen van kostenbesparende energiemaatregelen.

Praktische informatie

De Lunch & Learn wordt georganiseerd op ons kantoor in Rijswijk (Madame Curielaan 10). Het programma ziet er als volgt uit:

11.30-11.45 uur      Ontvangst deelnemers
11.45-12.30 uur     Een goed verzorgde lunch
12.30-13.30 uur    Inhoudelijk programma
13.30-14.00 uur    Ruimte voor vragen, discussie en napraten

Aanmelden

Op donderdag 5 september 2024 organiseren wij een Lunch & Learn met als thema “Goed voorbereid op de EED Energie-audit” op ons kantoor in Rijswijk. Geïnteresseerd? Meld je dan snel aan via het aanmeldformulier hieronder. VOL = VOL.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een duurzaam event  
Bij Cuccibu hechten we veel waarde aan het milieu en duurzaamheid. Heb je je aangemeld voor ons event? Dan gaan we er in onze voorbereidingen vanuit dat je ook daadwerkelijk aanwezig zult zijn. Mocht je toch verhinderd zijn, dan kun je je natuurlijk van te voren afmelden. Geef dit tijdig door. Hiermee voorkomen we onnodige verspilling van middelen en tonen we samen onze inzet voor een groenere toekomst.

Meld je je binnen 24 uur voor aanvang van het event af, dan verzoeken we je vriendelijk om iets terug te doen voor het milieu. Dit kan door (eenmalig) een boom te planten via Trees for All. Bomen zijn onmisbaar voor ons leven op aarde en dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Bezoek https://treesforall.nl/plant-een-boom/ voor meer informatie.

Deel deze pagina! Kies je platform