Neem contact op

Events

Uitgesteld:

Ledenbijeenkomst MakeTech Platform

Op 28 oktober zou de MakeTech Platform bijeenkomst “Digitale transformatie: veilig en transparant” plaatsvinden.  Tijdens deze interactieve bijeenkomst zou onder andere onze collega Frank Roumans een kijkje geven in de wereld van cyber security en de risico’s die organisaties lopen. Met speciale aandacht voor de rol van mens die in de praktijk nog vaak de zwakste schakel is. Wat zijn deze risico’s, hoe gaan kwaadwillenden te werk en hoe kunt u digitale weerbaarheid van uw organisatie vergroten door uw medewerkers bewust te maken?

Organisaties hebben steeds meer in de gaten dat een digitale transformatie kan helpen om slimmer, sneller en efficiënter te werken. Maar zo’n transformatie is veel meer dan alleen een paar apps of tools introduceren, of alle data naar de cloud verhuizen. Het gaat om een volledige verandering van werken, waarbij je mensen centraal staan.

Deelnemen?

Helaas is de ledenbijeenkomst tot nader orde uitgesteld vanwege de maatregelen omtrent Corona. Wilt u meer weten over het MakeTech platform of lid worden? Ga dan naar de website van MakeTech Platform.

Deel deze pagina! Kies je platform