Neem contact op

Aan de slag met de ISO 50001 norm

Een praktische ISO 50001 training

Tijdens deze praktische (incompany) training gaan we aan de slag met de ISO 50001 norm. De norm voor energiemanagement, tevens een alternatief voor de invulling van de EED energie-audit. Je leert de theorie aan de hand van praktische oefeningen, zodat je na afloop van de training de opgedane kennis direct kan toepassen in jouw organisatie.

We starten met de achtergronden van energiemanagement. Vervolgens gaan we in op de normeisen en de praktische vertaling hiervan. Na afloop van de training heb je:

  • Kennis van de voordelen van een energiemanagementsysteem.
  • Inzicht in de eisen van de ISO 50001 norm.
  • Kan je de normeisen vertalen naar jouw eigen organisatie.

 

Voor wie is deze training interessant?
De training is geschikt voor organisaties die weinig of geen ervaring hebben met de ISO 50001 norm. De organisatie heeft bijvoorbeeld nog geen energiemanagementsysteem, werkt er pas kort mee of bereidt zich voor op certificatie.

Meer weten?

De training duurt een hele dag (09.30 tot 17.00 uur) en wordt gegeven op één van onze kantoren in Eindhoven of Rijswijk. Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname.

De Training Normkennis ISO 50001 staat gepland op 6 november 2024.

Uiteraard kunnen we de training ook in-house verzorgen en/of aanpassen naar de wensen van jouw organisatie. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact

Direct inschrijven

Interesse in deze training? Schrijf je hieronder direct in voor de Training Normkennis ISO 50001 op onderstaande data:

  • 6 november 2024
MM slash DD slash JJJJ

Gegevens deelnemer

Naam
Adres

Factuurgegeves

Betaalgegevens

Opmerkingen

Jouw naam en e-mailadres gebruiken wij alleen voor het door jou gevraagde contact. Wil je meer lezen over hoe Cuccibu omgaat met persoonsgegevens? Lees dan hier onze privacy- en cookieverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel deze pagina! Kies je platform