Contact us

Working at Cuccibu  

Start Your Career Journey Here!

 

Our logo says it all: with its variety of colours, we project diversity. Cuccibu is a flat organisation that pursues and encourages a fair and open culture. Our core values include developing our people and providing opportunities.

Challenging assignments, interim roles or short-term projects?! As long as it energises you! That’s what working at Cuccibu is all about! Do you want to join us in growing continuously and celebrating successes? And are you passionate, ambitious and positive to boot? Don’t wait any longer, check out our job openings.

Would you like to know what a consultant’s day looks like? Check out the video about Lucine, one of our Privacy & Legal consultants.

Job openings
Can’t find your dream job here, but still think you’d be a good fit for Cuccibu? Send us an open application.

Kantoorfoto

Openstaande vacatures

Open sollicitatie

Staat jouw ideale functie hier niet tussen, maar denk je dat je toch goed bij Cuccibu past? Stuur dan een open sollicitatie.

"*" indicates required fields

Accepted file types: jpg, pdf, Max. file size: 10 MB.
Accepted file types: jpg, pdf, Max. file size: 10 MB.
Jouw naam en e-mailadres gebruiken wij alleen voor het door jou gevraagde contact. Wil je meer lezen over hoe Cuccibu omgaat met persoonsgegevens? Lees dan hier onze privacy- en cookieverklaring.
Wanneer kunnen we je het best bereiken?
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ik heb gekozen voor Cuccibu omdat het een jonge, diverse organisatie is met een divers klantenbestand. Daarnaast biedt Cuccibu de mogelijkheden om mijzelf verder te ontwikkelen in mijn vakgebied en binnen diverse bedrijven en organisaties.

Diana van Wanrooij Privacy & Legal Consultant

"Bij Cuccibu is het team net zo divers als de doelgroep. Dat maakt het werk ontzettend leuk, maar ook hartstikke leerzaam. Ik heb namelijk te maken met uiteenlopende vraagstukken van opdrachtgevers zoals (overheid)organisaties, commerciële bedrijven maar ook start-ups. Dit zorgt ervoor dat mijn baan uitdagend blijft. Ik vind het zelf ook belangrijk om mezelf uit te blijven dagen. Gelukkig krijg je bij Cuccibu alle ruimte en support om jezelf te ontwikkelen. Het is een platte organisatie, die een open en eerlijke cultuur nastreeft en aanmoedigt. Ik zit hier dan ook helemaal op mijn plek.”

Jeffry Mozalbat Cyber Security Consultant

"Cuccibu is een heel divers bedrijf waar ik mezelf kan zijn. Ik heb super gezellige collega’s, waarmee ik niet alleen kan lachen maar ook veel van kan leren. Cuccibu biedt mij de mogelijkheid om mijzelf verder te ontwikkelen in een pad dat ik zelf uitkies. Dus geen verplichte certificeringen, maar onderwerpen die ik zelf wil leren."

Joris Wijnen Cyber Security Consultant

"Voor mijn werk bij Cuccibu volgde ik een brede opleiding, maar ik wilde mezelf heel graag specialiseren in digitale veiligheid. Cuccibu heeft het mogelijk gemaakt dat ik echt kon werken in het veld waar ik van droomde; Informatiebeveiliging. Met mijn passie ondersteun ik organisaties in het groeien en optimaliseren van processen, op een veilige manier. Risico's verminderen/ verkleinen en zo een sterkere informatiehuis- houding en datastroom neer te zetten. Momenteel werk ik aan het vergroten van bewustwording over veilig werken bij onze opdrachtgevers en adviseer ik over hoe software verantwoord kan worden geïmplementeerd."

Sterre Remijn Information Security Consultant

 

“ Wij geloven dat je toegevoegde waarde creëert middels veilige en verantwoorde digitalisering. Dit leidt tot kansen voor het individu, voor organisaties en voor de gehele maatschappij. “