Neem contact op

Cuccibu Conference

Eindhoven, 10 december 2022

DATUM EN THEMA BEKEND | CUCCIBU CONFERENCE

Na het succes van vorig jaar organiseert Cuccibu op woensdag 15 maart, de tweede Cuccibu Conference!

Dit jaar vindt de conference plaats in het Art Center in Delft. Een prachtige locatie met glaspartijen van vloer tot plafond met een prachtig uitzicht op het mooiste stukje natuur van Midden-Delfland.

 

Thema
Het thema dit jaar is: Moving towards Cyber Resilience: the journey. Resilience is een veel gebruikte term in de wereld van gegevensbescherming en richt zich op het weerbaarder maken van medewerkers, processen, systemen en faciliteiten. Investeren in resilience maakt je organisatie op deze gebieden veerkrachtiger, en dus beter in staat om problemen te voorkomen en op te lossen.

“Menselijke veerkracht is de term die gebruikt wordt om het vermogen te beschrijven om weer op het goede spoor te komen nadat we zijn geraakt door impactvolle situaties.”


The journey towards resilience

Tijdens verschillende sessies nemen we je mee op deze reis. We zorgen ervoor dat jouw koffer wordt gevuld met kennis en tools op gebied van privacy, informatiebeveiliging en cyber security. Cuccibu is jouw kompas en wijst je de (meest) veilige weg naar je bestemming.

 

Keynote-spreker: Huib Modderkolk
Journalist van de Volkskrant en schrijver van het boek: “Het is oorlog maar niemand die het ziet”. Huib Modderkolk geeft je een inkijk in de ‘onzichtbare oorlog’ in de digitale wereld. Wat betekent dit voor de veiligheid van onze samenleving, die steeds meer vertrouwt op technologie?


Keynote-spreker: Marcel de Boer

Marcel de Boer, CFO van Hoppenbrouwers Techniek, vertelt ons hoe zij zijn geraakt door een cyberaanval en wat dit met zijn bedrijf en vooral de mensen heeft gedaan. Daarnaast geeft Marcel uitleg over wat zij vooraf al hadden gedaan om het risico op een cyberaanval te verminderen en welke maatregelen er uiteindelijk voor hebben gezorgd dat zij de veerkracht hadden om binnen twee dagen na de aanval weer aan het werk te zijn.

Meer informatie over de conference. Heb je vragen over de conference? Mail dan gerust naar conference@cuccibu.nl

 

 

 

 

 

Deel deze pagina! Kies je platform