Neem contact op

Cuccibu één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland

31 oktober 2018

Cuccibu wint de FD Gazellen award

Cuccibu wint de FD gazellen award 2018 en behoort daarmee tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

De FD gazellen awards worden dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt. Om in aanmerking te komen hanteerde het Financieel Dagblad dit jaar extra zware criteria. Zo wordt naast de procentuele omzetgroei van minimaal twintig procent over een periode van drie jaar ook de winstermarge en personeelsgroei meegenomen in de rangschikking. Cuccibu mag deze prestigieuze ondernemersprijs op 8 november in Eindhoven in ontvangst nemen. Tijdens deze feestelijke uitreiking maakt het Financieel Dagblad ook de bronzen, zilveren en gouden FD gazellen awards bekend.

Cuccibu

Cuccibu is opgericht in 2014 en is een jonge, groeiende organisatie met enthousiaste professionals in IT Risico Management, IT Audit, Informatiebeveiliging, Privacy en Cyber Security. Zij creëren inzicht in de risico’s binnen een organisatie en helpen de klanten om in control te zijn en risico’s om te zetten in kansen en toegevoegde waarde. Vanuit diverse achtergronden is Cuccibu in staat om organisaties optimaal te bedienen variërend van overheden, financiële instellingen, accountantskantoren en de zorg.

De ontwikkelingen binnen Cuccibu BV zijn de afgelopen jaren hard gegaan. In twee jaar tijd ging Cuccibu van geen medewerkers naar 23 consultants en office medewerkers. In 2019 verhuist Cuccibu naar een groter kantoor in Eindhoven. “We zijn erg trots dat we tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland behoren. We zullen onze grenzen blijven verleggen om de komende jaren weer tot de FD gazellen te behoren” aldus Tim Florack, oprichter en Managing Partner van Cuccibu.

Dat wij deze award mogen ontvangen is voor Cuccibu een bevestiging dat wij goed op weg zijn. Wij hebben met zijn allen de afgelopen jaren grote stappen gezet in de juiste richting. Uiteraard willen we onze medewerkers bedanken. Zij zijn de kracht van ons mooie bedrijf. De inzet en kwaliteit die zij leveren is onmisbaar voor een groeiende organisatie” aldus Daniël Bloemers, oprichter en Managing Partner bij Cuccibu.

Deel deze pagina! Kies je platform