Neem contact op

Workshop DPIA

27 maart 2019

Nieuwe workshop DPIA is schot in de roos

Onlangs heeft de gemeente Someren als pilot-gemeente gefungeerd voor de workshop DPIA. Cuccibu heeft deze workshop ontwikkeld op basis van vragen uit de markt van organisaties die op zoek waren naar handvatten voor het uitvoeren van DPIA’s.

“We hebben in de workshop het gesprek gevoerd hoe we dingen doen, uitvoerend tot en met leidinggevend, en de verbinding gelegd tussen onze processen de risico’s die we daarin onderkennen vanuit onze wettelijke verplichtingen” aldus Vic Goossens, controller bij de gemeente Someren. Hij ziet een duidelijke meerwaarde zowel in termen van kwaliteit als efficiency en geeft aan dat de meerwaarde van de gecombineerde kennis op de gebieden van Bestuursrecht, ICT, AVG en vakspecifieke wetgeving zeer groot is.

De terugkoppeling van de deelnemers, bestaande uit management en medewerkers van zowel de gemeenten als de GR Peelgemeenten was eveneens zeer positief. “De workshop maakte eindelijk duidelijk wat de AVG voor mij in de praktijk betekent, en welke afwegingen we dienen te maken”.

Graag gaan wij met u het gesprek aan of onze DPIA workshop u op weg kan helpen bij het in kaart brengen van de privacy en informatiebeveiligingsrisico’s in uw processen!

Download onze flyer voor meer informatie of neem contact met ons op via info@cuccibu.nl.

Deel deze pagina! Kies je platform