Neem contact op

RHCe en Cuccibu tekenen samenwerkingsovereenkomst

22 februari 2019

RHCe en Cuccibu tekenen samenwerkingsovereenkomst

Als jong en Eindhovens bedrijf wil Cuccibu haar maatschappelijke verantwoordelijkheid graag inzetten op doelen en projecten in de regio, bij voorkeur in lijn met bedrijfsactiviteiten op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.
RHCe is de beheerder van het regionaal historisch archief, een belangrijke rol voor alle inwoners en geïnteresseerden van het cultureel erfgoed van de regio. In een wereld die in toenemende mate digitaliseert is het voor RHCe belangrijk dat nieuwe mogelijkheden voor het delen en beschikbaar stellen van informatie op een verantwoorde en veilige manier worden benut. Cuccibu helpt RHCe met vraagstukken op het vlak van informatiebeveiliging, privacy en cyber security.

Op de onderstaande foto wordt de samenwerkingsovereenkomst ondertekend door Hendrik Noppen (Directeur RHCe) en Daniël Bloemers (Managing Partner Cuccibu).

Naast de levering van diensten tegen MVO-condities beogen Cuccibu en RHCe ook een inhoudelijk contact op te bouwen en dit te onderhouden. Zo worden  activiteiten gepland voor de kennisuitwisseling tussen specialisten, het verzorgen van presentaties of workshops bij elkaars organisatie en het wederzijds meedenken in product- of dienstenontwikkeling.

Kantoorfoto's
Deel deze pagina! Kies je platform