Neem contact op

QHSE

Eind 2022 is QSN, gespecialiseerd in dienstverlening op gebied van QHSE en informatiebeveiliging, onderdeel geworden van de Cuccibu groep. Hieronder lees je meer over de dienstverlening die Cuccibu groep via QSN kan aanbieden.

QSN, opgericht in 1997, heeft een sterke naam opgebouwd met dienstverlening op het gebied van informatiebeveiliging en diverse andere risicomanagement gebieden zoals kwaliteitsmanagement, arboveiligheid en duurzaamheid, ook wel genoemd QHSE (Quality – Health – Safety – Environment).

Vanuit het kantoor in Sassenheim bedient zij voornamelijk de Nederlandse commerciële markt.

“Onze gedreven consultants zijn betrokken en gaan graag een duurzame relatie aan met opdrachtgevers. Zij werken aan toegevoegde waarde en kiezen voor een aanpak die past bij de organisatie. Daarnaast vervullen zij een belangrijk rol in het creëren van draagvlak en bewustwording. QSN verzorgt ook trainingen, waarbij inzicht wordt verschaft in het toepassen van internationale normen, het uitvoeren van risicoanalyses of het uitvoeren van audits.”

Klik hier voor meer informatie over QSN, het QSN team en het overzicht aan trainingen.

Wil je meer weten over de dienstverlening van QSN?


Quality/Kwaliteit

Kwaliteitsmanagement richt zich op het beheersen en optimaliseren van de bedrijfsprocessen met als doel tevreden klanten en inzicht in de prestaties. Onze consultants hebben veel ervaring met de implementatie en het beheer van de bekende internationale kwaliteitsnorm ISO 9001. Ook kunnen we jouw organisatie ontzorgen op het gebied van het vastleggen van processen, dashboarding, opvolgen van verbeteringen, uitvoeren van interne audits, voorbereiden van de management review en bijwonen van externe audits.

Kijk hier voor meer informatie over kwaliteitsmanagement. 

 

Environment/Duurzaamheid & Milieu

Steeds meer organisaties gaan aan de slag met duurzaam ondernemen. CO2 neutraal ondernemen, aansluiten op het Klimaatakkoord of volgens bestaande standaardaarden, er zijn verschillende mogelijkheden om met dit thema aan de slag te gaan. Hierin ondersteunen wij op een projectmatige manier, bijvoorbeeld gericht op de implementatie van ISO 14001, ISO 50001 of de invoering van de CO2- en/of MVO Prestatieladder. Wil je er zeker van zijn dat je voldoet aan de actuele wetgeving? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Kijk hier voor meer informatie over milieu en energie.


Health & Safety/Arboveiligheid

In Nederland besteden veel organisaties aandacht aan de arbeidsomstandigheden. Er bestaat hiervoor wetgeving, zoals bijvoorbeeld de Arbowet, maar er zijn ook verschillende normenkaders die hier goed op aansluiten. ISO 45001 is bijvoorbeeld dé internationale norm voor Gezond en Veilig Werken, maar in Nederland kennen we ook normen als VCA en de Safety Culture Ladder. Alle normen zijn gericht op het voldoen aan actuele wetgeving en het realiseren van betere gezondheids- en veiligheidsprestaties. Onze consultants helpen graag met het opzetten en onderhouden van een arbomanagementsysteem.

Kijk hier voor meer informatie over Arboveiligheid.


Informatiebeveiliging

In aanvulling op de reeds bestaande dienstverlening van Cuccibu op gebied van informatiebeveiliging, kan ook QSN op dit gebied ondersteuning bieden.

Informatiebeveiliging draait om het vertrouwd en integer omgaan met gevoelige informatie. Door een informatiebeveiligingssysteem heeft jouw organisatie informatiebeveiligingsrisico’s aantoonbaar onder controle en wordt er voldaan aan de wettelijke eisen. Er zijn diverse normenkaders voor informatiebeveiliging, zoals ISO 27001, NEN 7510, ISO 27701 en ISO 22301. Daarnaast kunnen we ondersteunen bij SOC en ISAE 3402 verklaringen. Onze consultants hebben veel praktijkervaring en ondersteunen graag in het implementatietraject.

Kijk hier voor meer informatie over de dienstverlening van QSN op gebied van informatiebeveiliging.

Wij zijn Cuccibu

Interesse of vragen over QHSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de oplossing die het beste past bij jouw organisatie. Laat hier je gegevens achter.

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw naam en e-mailadres gebruiken wij alleen voor het door jou gevraagde contact. Wil je meer lezen over hoe Cuccibu omgaat met persoonsgegevens? Lees dan hier onze privacy- en cookieverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactformulier

“ Wij geloven dat je toegevoegde waarde creëert middels veilige en verantwoorde digitalisering. Dit leidt tot kansen voor het individu, voor organisaties en voor de gehele maatschappij. “