Neem contact op

Vacature - Security Consultant

Op zoek naar jou

Security Consultant

Informatiebeveiliging is actueel. Hoe vaak horen we niet in het nieuws dat een bedrijf of instelling getroffen is? In dit vakgebied help je bedrijven en overheden om de schade beperkt te houden of zelfs te voorkomen. En om veiligheid van data te kunnen garanderen.

Direct solliciteren

Als Security Consultant houd jij je bezig met de organisatorische, mens- en/of technische kant van informatiebeveiliging/-veiligheid. In de breedte kun je te maken krijgen met

  • Certificeringen als BIO/ISO2700x/NEN7510
  • Risk Management
  • ICT-Security
  • Privacy/AVG
  • Bewustwording/awareness van Informatieveiligheid
  • Risicoanalyses en nulmetingen
  • Workshops op het gebied van informatiebeveiliging

Je adviseert opdrachtgevers bij verbetertrajecten. Aan de hand van allerhande input, zoals de resultaten van risicoanalyses, penetratietesten, security onderzoeken en best-practices, ontwerp je verbeterplannen op uiteenlopende terreinen en help je deze uit te voeren.

Als Security Consultant adviseer je opdrachtgevers op basis van een risicoanalyse of je expertise welk beveiligingsniveau wenselijk is. Je helpt de opdrachtgever om het gewenste (of verplichte) beveiligingsniveau in organisatorisch, technisch en/of mens-opzicht te bereiken en te borgen.

Hierbij adviseer en ondersteun je bij bewustwordingsacties, zoals gesimuleerde phishing, mysteryguest-acties. Je advieswerkzaamheden voer je zowel in teamverband als zelfstandig uit, waarbij er altijd collega’s zijn, met wie je kunt sparren

 

Jij bent

Gedreven en klantgericht. Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond. Je hebt verstand van en/ of veel affiniteit met alle facetten van informatiebeveiliging en/of informatievoorziening. Adviseren, initiatief en/of ondernemen zit je in het bloed.

Wil jij je verder ontwikkelen in deze vakgebieden, dan ben je bij Cuccibu aan het juiste adres. Wij zetten jouw ontwikkeling op de eerste plaats. We werken met een persoonlijk opleidingsbudget waarin je je eigen stappen bepaalt.

Hebben we je nog niet overtuigd?

Tough crowd… Kom gerust vrijblijvend kennis maken met ons team en proef – naast onze heerlijke koffie – meteen de sfeer!

Vragen over deze vacature of vrijblijvend kennis maken?

Anna Simone vertelt je graag over de mogelijkheden via +316 57 37 74 78 of per mail via recruitment@cuccibu.nl.

Werken bij Cuccibu

Solliciteer op deze vacature!

Benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen Cuccibu? Laat dan hier je gegevens achter. Hopelijk zien we je snel in een van onze kantoren in Eindhoven of Delft!

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Jouw naam en e-mailadres gebruiken wij alleen voor het door jou gevraagde contact. Wil je meer lezen over hoe Cuccibu omgaat met persoonsgegevens? Lees dan hier onze privacy- en cookieverklaring.
Wanneer kunnen we je het best bereiken?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel deze pagina! Kies je platform