Neem contact op

Vacature - Security Consultant

Op zoek naar jou

Security Consultant – Cuccibu (Eindhoven/Delft)

Informatiebeveiliging is actueel. Hoe vaak horen we niet in het nieuws dat een bedrijf of instelling getroffen is? In dit vakgebied help je bedrijven en overheden om de schade beperkt te houden of zelfs te voorkomen. En om veiligheid van data te kunnen garanderen.

Als Security Consultant houd jij je bezig met de organisatorische, mens- en/of technische kant van informatiebeveiliging/-veiligheid. In de breedte kun je te maken krijgen met

  • Certificeringen als BIO/ISO2700x/NEN7510
  • Risk Management
  • ICT-Security
  • Privacy/AVG
  • Bewustwording/awareness van Informatieveiligheid
  • Risicoanalyses en nulmetingen
  • Workshops op het gebied van informatiebeveiliging

Je adviseert opdrachtgevers bij verbetertrajecten. Aan de hand van allerhande input, zoals de resultaten van risicoanalyses, penetratietesten, security onderzoeken en best-practices, ontwerp je verbeterplannen op uiteenlopende terreinen en help je deze uit te voeren.

Als Security Consultant adviseer je opdrachtgevers op basis van een risicoanalyse of je expertise welk beveiligingsniveau wenselijk is. Je helpt de opdrachtgever om het gewenste (of verplichte) beveiligingsniveau in organisatorisch, technisch en/of mens-opzicht te bereiken en te borgen.

Hierbij adviseer en ondersteun je bij bewustwordingsacties, zoals gesimuleerde phishing, mysteryguest-acties. Je advieswerkzaamheden voer je zowel in teamverband als zelfstandig uit, waarbij er altijd collega’s zijn, met wie je kunt sparren

 

Jij bent

Gedreven en klantgericht. Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond. Je hebt verstand van en/ of veel affiniteit met alle facetten van informatiebeveiliging en/of informatievoorziening. Adviseren, initiatief en/of ondernemen zit je in het bloed.

Wil jij je verder ontwikkelen in deze vakgebieden, dan ben je bij Cuccibu aan het juiste adres. Wij zetten jouw ontwikkeling op de eerste plaats. We werken met een persoonlijk opleidingsbudget waarin je je eigen stappen bepaalt.

 

Laten we elkaar ontmoeten

In ons kantoor in Eindhoven of Delft ontmoeten we je graag om verder te praten en te bespreken wat een loopbaan bij Cuccibu voor jou betekent. Stuur ons een bericht op recruitment@cuccibu.nl en we spreken elkaar binnenkort.

Deel deze pagina! Kies je platform