Neem contact op

Jouw kennis altijd up-to-date

Meer kennis opdoen tijdens

Events, trainingen en webinars

Het delen van kennis en onze visie is een belangrijk onderdeel voor Cuccibu. Jaarlijks organiseren wij een aantal evenementen om je te informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de branche en onze oplossingen.

Door middel van webinars en trainingen zoomen we in op specifieke onderwerpen. Dit doen we zowel op vastgestelde datums op onze kantoren in Eindhoven of Delft of via inhouse trainingen. Samen brengen we jullie behoeftes in kaart en kunnen we een training samenstellen zodat jij en je collega’s de kennis, handvatten en een concreet plan hebben om jullie vraagstuk zelf aan te pakken.

 

Aankomende events

29
sep

ENSIA Netwerkdag 27 september (Nijmegen) & 29 september (Delft)

De ENSIA-audit en daarmee ook de ENSIA-coördinator krijgt een steeds belangrijkere rol voor gemeenten en andere decentrale overheden. Maar wat is precies de rol van de ENSIA-coördinator, welke andere personen zijn betrokken en hoe ziet het proces er idealiter uit? Op deze dagen delen we – Cuccibu, SEP en Qualogy – graag onze inzichten. Meld je kosteloos aan!

Tijd

09.30 - 14.00

Locatie

Cuccibu Delft

11
okt

Security awareness webinar

Krijg inzicht hoe je in een organisatie met veel verschillende mensen, afdelingen en processen kunt sturen op gewenst veilig gedrag!

Tijd

16.00 - 16.45

Locatie

Webinar