Neem contact op

Events

Aankomende events

15
mrt

Cuccibu Conference | 15 maart 2023

“Menselijke veerkracht is de term die we gebruiken om het vermogen te beschrijven om weer op het goede spoor te komen nadat we zijn geraakt door impactvolle situaties.” Laat je tijdens onze sessies inspireren over hoe jij de veerkracht van jouw digitale organisatie kunt verhogen. Meld je kosteloos aan!

Tijd

09.30 - 16.30

Locatie

Art Center Delft

Afgelopen events

10
nov

Cuccibu Workshop Awareness

Op 10 november 2022 organiseert Cuccibu een awareness workshop met de volgende onderwerpen; De top zet de toon. Hoe zorg je voor een succesvolle awareness campagne?

Tijd

14.00 - 16.30

Locatie

WestCord Hotel Delft

29
sep

ENSIA Netwerkdag 27 september (Nijmegen) & 29 september (Delft)

De ENSIA-audit en daarmee ook de ENSIA-coördinator krijgt een steeds belangrijkere rol voor gemeenten en andere decentrale overheden. Maar wat is precies de rol van de ENSIA-coördinator, welke andere personen zijn betrokken en hoe ziet het proces er idealiter uit? Op deze dagen delen we – Cuccibu, SEP en Qualogy – graag onze inzichten. Meld je kosteloos aan!

Tijd

09.30 - 14.00

Locatie

Cuccibu Delft

10
jun

Cuccibu FG sessie 

Afgelopen vrijdag hebben wij wederom een FG Borrel georganiseerd op ons kantoor in Eindhoven. Tijdens deze interactieve middag hebben wij met een groepje collega Functionarissen Gegevensbescherming mogen sparren over diverse actuele privacyonderwerpen.

Tijd

13.00 - 16.00

Locatie

Bar Cuccibu