Neem contact op

Werken bij

Word jij een van onze nieuwe professionals?

 

Het logo van Cuccibu zegt het al, met onze uiteenlopende kleuren stralen we diversiteit uit. Cuccibu is een platte organisatie die een open en eerlijke cultuur nastreeft en aanmoedigt. Ontwikkeling van mensen en het bieden van kansen is een kernwaarde.

Uitdagende opdrachten, interim rollen of korte projecten?! Als jij er maar energie van krijgt! Dát is werken bij Cuccibu! Wil je samen met ons verder groeien en successen vieren? En ben je ook nog eens gepassioneerd, ambitieus en positief? Wacht niet langer en bekijk onze openstaande vacatures.

Openstaande vacatures

Open sollicitatie

Staat jouw ideale functie hier niet tussen, maar denk je dat je toch goed bij Cuccibu past? Stuur dan een open sollicitatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Jouw naam en e-mailadres gebruiken wij alleen voor het door jou gevraagde contact. Wil je meer lezen over hoe Cuccibu omgaat met persoonsgegevens? Lees dan hier onze privacy- en cookieverklaring.
Wanneer kunnen we je het best bereiken?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"Bij Cuccibu is het team net zo divers als de doelgroep. Dat maakt het werk ontzettend leuk, maar ook hartstikke leerzaam. Ik heb namelijk te maken met uiteenlopende vraagstukken van opdrachtgevers zoals (overheid)organisaties, commerciële bedrijven maar ook start-ups. Dit zorgt ervoor dat mijn baan uitdagend blijft. Maar ook ik vind het belangrijk om mezelf uit te dagen. Gelukkig krijg je bij Cuccibu alle ruimte en support om jezelf te ontwikkelen. Het is een platte organisatie, die een open en eerlijke cultuur nastreeft en aanmoedigt. Ik zit hier dan ook helemaal op mijn plek.”

Jeffry Mozalbat Business Unit Manager Cyber Security

Binnen het team van Cuccibu staat kennis en ontwikkeling centraal, maar er is ook ruimte voor ambitie en creativiteit. Dit maakt het voor mij de ideale omgeving om het beste uit mijzelf te halen.

Arax Apri Privacy & Legal Consultant

"Voor mijn werk bij Cuccibu volgde ik een brede opleiding, maar ik wilde mezelf heel graag specialiseren in digitale veiligheid. Cuccibu heeft het mogelijk gemaakt dat ik echt kon werken in het veld waar ik van droomde; Informatiebeveiliging. Met mijn passie ondersteun ik organisaties in het groeien en optimaliseren van processen, op een veilige manier. Risico's verminderen/ verkleinen en zo een sterkere informatiehuis- houding en datastroom neer te zetten. Momenteel werk ik aan het vergroten van bewustwording over veilig werken bij onze opdrachtgevers en adviseer ik over hoe software verantwoord kan worden geïmplementeerd."

Sterre Remijn Consultant Information Security

Ik heb gekozen voor Cuccibu omdat het een jonge, diverse organisatie is met een divers klantenbestand. Daarnaast biedt Cuccibu de mogelijkheden om mijzelf verder te ontwikkelen in mijn vakgebied en binnen diverse bedrijven en organisaties.

Diana van Wanrooij Privacy & Legal Consultant

"Cuccibu is een heel divers bedrijf waar ik mezelf kan zijn. Ik heb super gezellige collega’s, waarmee ik niet alleen kan lachen maar ook veel van kan leren. Cuccibu biedt mij de mogelijkheid om mijzelf verder te ontwikkelen in een pad dat ik zelf uitkies. Dus geen verplichte certificeringen, maar onderwerpen die ik zelf wil leren."

Joris Wijnen Cyber Security Consultant

 

“ Wij geloven dat je toegevoegde waarde creëert middels veilige en verantwoorde digitalisering. Dit leidt tot kansen voor het individu, voor organisaties en voor de gehele maatschappij. “