Neem contact op

Werken bij

Op zoek naar jou

Word jij een van onze nieuwe professionals

Het logo van Cuccibu zegt het al, met onze uiteenlopende kleuren stralen we diversiteit uit. Cuccibu is een platte organisatie die een open en eerlijke cultuur nastreeft en aanmoedigt. Ontwikkeling van mensen en het bieden van kansen is een kernwaarde.

Uitdagende opdrachten, interim rollen of korte projecten?! Als jij er maar energie van krijgt! Dát is werken bij Cuccibu! Wil je samen met ons verder groeien en successen vieren? En ben je ook nog eens gepassioneerd, ambitieus en positief? Wacht niet langer en bekijk onze openstaande vacatures.

Direct solliciteren

Open sollicitatie

Staat jouw ideale functie hier niet tussen, maar denk je dat je toch goed bij Cuccibu past? Stuur dan een open sollicitatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Jouw naam en e-mailadres gebruiken wij alleen voor het door jou gevraagde contact. Wil je meer lezen over hoe Cuccibu omgaat met persoonsgegevens? Lees dan hier onze privacy- en cookieverklaring.
Wanneer kunnen we je het best bereiken?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Binnen het team van Cuccibu staat kennis en ontwikkeling centraal, maar er is ook ruimte voor ambitie en creativiteit. Dit maakt het voor mij de ideale omgeving om het beste uit mijzelf te halen.

Arax Apri Privacy & Legal Consultant

Sinds 1 maart dit jaar ben ik bij Cuccibu gestart als Security Consultant; een frisse, ambitieuze organisatie die ik heb leren kennen vanuit klantperspectief. Lang geleden begonnen als ICT-er, heb ik mij de laatste jaren gespecialiseerd in informatiebeveiliging. Ik heb kennis van NEN7510, ISO27001 en de BIO. Ik krijg energie van het behalen van successen in verbinding met mensen waarmee ik samenwerk. Verder ben ik resultaatgericht en praktisch ingesteld. Informatiebeveiliging is een mooi vak, dat bedrijven kansen biedt en uitnodigt tot groei.

Peter Bousardt  Consultant Information Security

Als Management Assistant ondersteun ik samen met mijn twee andere collega’s verschillende processen. Van financiële administratie tot het gehele HR-proces. De variatie hierin maakt het werk nooit saai en geen dag is hetzelfde! Waarom ik voor Cuccibu heb gekozen? Cuccibu is een jong, ambitieus en groeiend bedrijf waar kennis en ontwikkeling centraal staat, alleen wordt het stukje ‘gezelligheid en bonding’ niet vergeten. Er hangt een warme sfeer en je voelt je al snel deel uitmaken van de Cucci-familie!"

Kim Hunnego Management Assistente

Ik heb voor Cuccibu gekozen omdat het een jong en ambitieus bedrijf is, waar professionaliteit voorop staat. Met enorm veel enthousiasme en ondernemerschap wil ik graag bijdragen aan de verdere groei van Cuccibu!"

Amy Ras Sales manager

Ik heb gekozen voor Cuccibu omdat het een jonge, diverse organisatie is met een divers klantenbestand. Daarnaast biedt Cuccibu de mogelijkheden om mijzelf verder te ontwikkelen in mijn vakgebied en binnen diverse bedrijven en organisaties.

Diana van Wanrooij Privacy & Legal Consultant

Vanaf heden mag ik het Cuccibu team versterken om samen met hen organisaties te helpen hun digitale weerbaarheid te verhogen. Op deze manier dragen wij samen bij aan het behalen van de doelstellingen van onze klanten. Waarom Cuccibu? Omdat Cuccibu een energiek en jong en ambitieus bedrijf is, met ambitieuze mensen, prachtige doelstellingen en een goede visie, waar we met een team gespecialiseerde mensen creatief kunnen zijn en mogen bouwen aan nieuwe concepten voor onze klanten en het bedrijf.

Martin Zandvliet Sales manager

 

“ Wij geloven dat je toegevoegde waarde creëert middels veilige en verantwoorde digitalisering. Dit leidt tot kansen voor het individu, voor organisaties en voor de gehele maatschappij. “