Neem contact op

Werken bij

Op zoek naar jou

Word jij een van onze nieuwe professionals

Het logo van Cuccibu zegt het al, met onze uiteenlopende kleuren stralen we diversiteit uit. Cuccibu is een platte organisatie die een open en eerlijke cultuur nastreeft en aanmoedigt. Ontwikkeling van mensen en het bieden van kansen is een kernwaarde.

Uitdagende opdrachten, interim rollen of korte projecten?! Als jij er maar energie van krijgt! Dát is werken bij Cuccibu! Wil je samen met ons verder groeien en successen vieren? En ben je ook nog eens gepassioneerd, ambitieus en positief? Wacht niet langer en bekijk onze openstaande vacatures.

Wil je weten hoe een dag als consultant eruit ziet? Bekijk dan het filmpje over onze Privacy & Legal Consultant Lucine.

Open sollicitatie

Staat jouw ideale functie hier niet tussen, maar denk je dat je toch goed bij Cuccibu past? Stuur dan een open sollicitatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw naam en e-mailadres gebruiken wij alleen voor het door jou gevraagde contact. Wil je meer lezen over hoe Cuccibu omgaat met persoonsgegevens? Lees dan hier onze privacy- en cookieverklaring.

 

“ Wij geloven dat je toegevoegde waarde creëert middels veilige en verantwoorde digitalisering. Dit leidt tot kansen voor het individu, voor organisaties en voor de gehele maatschappij. “