Neem contact op

Trainingen

Trainingen

Ons aanbod

Je vindt hier een overzicht van de geplande trainingen. Alle trainingen worden verzorgd door experts van Cuccibu met brede ervaring in zowel informatiebeveiliging als privacy. De deelnemers ontvangen na afloop een certificaat als bewijs van deelname!

We bieden onder andere specifieke trainingen aan voor verschillende doelgroepen zoals de CISO, Privacy Officer of FG/DPO. Uiteraard is het ook mogelijk inhouse trainingen te  plannen on- of off-site, afhankelijk van je wensen en behoeften.

Naast onze eigen trainingen, biedt ook QSN, onderdeel van Cuccibu groep trainingen aan op gebied van QHSE en diverse internationale certificeringen en standaarden, zoals ISO27001 en ISO9001. Voor een overzicht van deze trainingen kijk dan hier.

 

Aankomende trainingen

Afgelopen events

08
dec

Training basis CISO

In onze basistraining voor CISO’s gaan we in op de basics van informatiebeveiliging in combinatie met hoe de rol van CISO uitgevoerd kan worden

Tijd

09.30 - 16.30

Locatie

Cuccibu Eindhoven

28
nov

Three lines of defense – 28 November

In onze 3 Lines of Defense training gaan we in op hoe de theorie kan worden vertaald naar de praktijk.

Tijd

09:30-12:30

Locatie

Eindhoven

24
nov

Training Basis PO – 24 November

In deze basis PO Training gaan we in op de basistaken van een Privacy Officer en geven we je inzichten mee om deze taken optimaal te organiseren

Tijd

09.30 - 16.30

Locatie

Cuccibu Eindhoven

17
nov

IT Audit Basis training – 17 november

Als je benieuwd bent hoe een IT auditor te werk gaat en ook zelf deze methodieken wilt toepassen, is dit de juiste workshop!

Tijd

09.00 - 12.30

Locatie

Cuccibu Eindhoven

27
okt

Training Basis FG – 27 oktober

In deze basis FG training gaan we in op de basistaken van een Functionaris Gegevensbescherming. De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod:

Tijd

09.30 - 16.30

Locatie

Cuccibu Eindhoven

13
okt

Training DPIA – 13 oktober

In deze praktische DPIA workshop zullen we aan de hand van een casus gezamenlijk een DPIA gaan uitvoeren. Net als in de praktijk, want voor een goed rapport met daarin een juiste weergave van de gegevensverwerking en de risico’s die daarmee samenhangen, is samenwerking cruciaal.

Tijd

09.30 - 16.30

Locatie

Cuccibu Eindhoven