Neem contact op

Aan de slag met Interne Audits

Wat je gaat leren over interne audits

Deze praktische (incompany) training heeft de ISO 19011-richtlijn voor het uitvoeren van audits als basis. We starten de training met meer informatie over de achtergronden van interne audits en jouw rol als interne auditor. Vervolgens staan we stil bij het hele proces van voorbereiding, uitvoering en rapportage tot de follow-up. Je leert de theorie aan de hand van praktische oefeningen, hierdoor leer je de opgedane kennis meteen in de eigen organisatie toe te passen.

In de training leer je o.a.:

  • Inzicht te krijgen in de rol van de interne auditor.
  • Verwerven van praktische vaardigheden om audits uit te voeren.
  • Het kunnen signaleren van belangrijke verbeterpunten in de bedrijfsvoering.
  • Correct rapporteren van bevindingen om zo verbeteringen te stimuleren.

Voor wie is deze training interessant?
Heeft jouw organisatie weinig of geen ervaring met het uitvoeren van interne audits en wil je daar eens goed induiken? Dan is deze praktische training voor (beginnende) interne auditoren uitermate geschikt. De training richt zich op proceseigenaren, stafmedewerkers en interne auditoren die in de nabije toekomst audits zullen gaan uitvoeren in relatie tot een bestaand managementsysteem.

Meer weten?

De training duurt een hele dag (09.30 tot 17.00 uur) en wordt gegeven op één van onze kantoren in Eindhoven of Rijswijk. Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname.

De Training Interne Audits staat gepland in 2024 op 17 september.

Uiteraard kunnen we de training ook in-house verzorgen en/of aanpassen naar de wensen van jouw organisatie. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact

Direct inschrijven

Interesse in deze training? Schrijf je hieronder direct in voor de Training Interne Audits op een van onderstaande data:

  • 17 september 2024
MM slash DD slash JJJJ

Gegevens deelnemer

Naam
Adres

Factuurgegeves

Betaalgegevens

Opmerkingen

Jouw naam en e-mailadres gebruiken wij alleen voor het door jou gevraagde contact. Wil je meer lezen over hoe Cuccibu omgaat met persoonsgegevens? Lees dan hier onze privacy- en cookieverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel deze pagina! Kies je platform