Neem contact op

Sollicitatieprocedure

Hoe wij ons team uitbreiden: een kijkje in ons sollicitatieproces

Leuk dat je interesse hebt om bij Cuccibu te komen werken! We hebben uiteenlopende functies binnen onze organisatie, maar één ding hebben we gemeen: ooit hebben we bij Cuccibu gesolliciteerd.

We begrijpen dus heel goed dat je graag wilt weten hoe de sollicitatieprocedure er bij ons uit ziet. Daarom hebben we deze hieronder voor je uitgeschreven!

Een nieuwe baan in zes stappen!

 

Stap 1: Solliciteren bij Cuccibu

Je sollicitatie aan ons is verzonden. De Recruiter beoordeelt jouw sollicitatie en zorgt ervoor dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen.

Stap 2: Een terugkoppeling van ons

Zien we op basis van jouw CV (en motivatie) voldoende aanknopingspunten en dingen waar wij blij van worden? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op één van onze kantoren (of via MS Teams). Houd je telefoon hiervoor dus goed in de gaten!

Stap 3: Het eerste gesprek

Het eerste face-to-face gesprek. Wie schuilt er achter dat CV? Waarom deze functie en wat is de reden dat je bij Cuccibu wilt werken? Dit gesprek heb je met twee collega’s. Vaak zijn dit de Business Unit Manager en een mogelijke toekomstige Collega. We horen aan het einde van het gesprek graag hoe jij het hebt ervaren. Zijn ook wij vervolgens positief? Je wordt hier telefonisch van op de hoogte gebracht. Ook nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek.

Toch kan het ook zijn dat het voor één of beiden van ons minder klikt dan we van tevoren hadden verwacht. Mocht dit vanuit onze kant het geval zijn, dan zullen wij je hier ook telefonisch van op de hoogte brengen. Ook geven we je graag tips en tops mee voor een (eventueel) volgend sollicitatiegesprek.

Stap 4: Het tweede gesprek

In het vervolggesprek gaan we dieper in op de consulting gedeelte en stellen wij jou graag voor aan ons sales team. Dit gesprek heb je in de regel met twee andere medewerkers van Cuccibu. Dit omdat we het belangrijk vinden dat voldoende mensen binnen onze organisatie, waaronder het sales team, een goed beeld van jou hebben. Immers worden jullie op langere termijn misschien zelfs collega’s! Afhankelijk van de functie vindt er eventueel nog een derde gesprek plaats.

Zijn we beiden wederom positief? Je hoort weer van ons telefonisch. Ook ontvang je van ons een aanbieding, met onder andere het door ons voorgestelde salaris (en eventueel de gave auto waar je in gaat rijden).

Stap 5: Bijna rond

Zijn we het eens geworden over de aanbieding? Dan ontvang je het definitieve contract en krijg je een e-mail om je ontbrekende gegevens aan te vullen. Denk hierbij aan een kopie van je identiteitsbewijs, je VOG en je bankrekeningnummer. Zo is dit ruim voor je indiensttreding in orde.

Stap 6: Hi collega!

We heten je om te beginnen van harte welkom als nieuwe collega. Het kantoor waar je werkzaam gaat zijn, informeert jou zo snel mogelijk over je eerste werkdag waar wij met volle enthousiasme op jou zullen wachten met een bos bloemen en een heerlijke kop koffie!

Laat maar zien, die vacatures!

Vacatures

"Bij Cuccibu is het team net zo divers als de doelgroep. Dat maakt het werk ontzettend leuk, maar ook hartstikke leerzaam. Ik heb namelijk te maken met uiteenlopende vraagstukken van opdrachtgevers zoals (overheid)organisaties, commerciële bedrijven maar ook start-ups. Dit zorgt ervoor dat mijn baan uitdagend blijft. Maar ook ik vind het belangrijk om mezelf uit te dagen. Gelukkig krijg je bij Cuccibu alle ruimte en support om jezelf te ontwikkelen. Het is een platte organisatie, die een open en eerlijke cultuur nastreeft en aanmoedigt. Ik zit hier dan ook helemaal op mijn plek.”

Jeffry Mozalbat Business Unit Manager Cyber Security

Binnen het team van Cuccibu staat kennis en ontwikkeling centraal, maar er is ook ruimte voor ambitie en creativiteit. Dit maakt het voor mij de ideale omgeving om het beste uit mijzelf te halen.

Arax Apri Privacy & Legal Consultant

"Voor mijn werk bij Cuccibu volgde ik een brede opleiding, maar ik wilde mezelf heel graag specialiseren in digitale veiligheid. Cuccibu heeft het mogelijk gemaakt dat ik echt kon werken in het veld waar ik van droomde; Informatiebeveiliging. Met mijn passie ondersteun ik organisaties in het groeien en optimaliseren van processen, op een veilige manier. Risico's verminderen/ verkleinen en zo een sterkere informatiehuis- houding en datastroom neer te zetten. Momenteel werk ik aan het vergroten van bewustwording over veilig werken bij onze opdrachtgevers en adviseer ik over hoe software verantwoord kan worden geïmplementeerd."

Sterre Remijn Consultant Information Security

Ik heb gekozen voor Cuccibu omdat het een jonge, diverse organisatie is met een divers klantenbestand. Daarnaast biedt Cuccibu de mogelijkheden om mijzelf verder te ontwikkelen in mijn vakgebied en binnen diverse bedrijven en organisaties.

Diana van Wanrooij Privacy & Legal Consultant

"Cuccibu is een heel divers bedrijf waar ik mezelf kan zijn. Ik heb super gezellige collega’s, waarmee ik niet alleen kan lachen maar ook veel van kan leren. Cuccibu biedt mij de mogelijkheid om mijzelf verder te ontwikkelen in een pad dat ik zelf uitkies. Dus geen verplichte certificeringen, maar onderwerpen die ik zelf wil leren."

Joris Wijnen Cyber Security Consultant

 

“ Wij geloven dat je toegevoegde waarde creëert middels veilige en verantwoorde digitalisering. Dit leidt tot kansen voor het individu, voor organisaties en voor de gehele maatschappij. “