Neem contact op

Openstaande vacatures

Word jij een van onze nieuwe professionals?

Opgericht in 2014, is Cuccibu snel gegroeid naar een adviesorganisatie met meer dan 100 consultants en vestigingen in Eindhoven en Rijswijk. Vanuit een diepgewortelde overtuiging dat je met onze expertise waarde toe kunt voegen aan processen en organisaties, ondersteunen wij onze klanten op het vlak van Privacy & Legal, Information Security, Cyber Security en QHSE (kwaliteit, arboveiligheid en milieu).

Kom jij ons team versterken?

Openstaande vacatures

We zoeken gepassioneerde professionals om ons team te versterken. Meer weten over de functie of werken bij Cuccibu? Bekijk onderstaande vacatures.

contactformulier

Sollicitatieprocedure

We begrijpen heel goed dat je graag wilt weten hoe de sollicitatieprocedure van Cuccibu er uit ziet.

Sollicitatieprocedure

Ik heb gekozen voor Cuccibu omdat het een jonge, diverse organisatie is met een divers klantenbestand. Daarnaast biedt Cuccibu de mogelijkheden om mijzelf verder te ontwikkelen in mijn vakgebied en binnen diverse bedrijven en organisaties.

Diana van Wanrooij Privacy & Legal Consultant

"Bij Cuccibu is het team net zo divers als de doelgroep. Dat maakt het werk ontzettend leuk, maar ook hartstikke leerzaam. Ik heb namelijk te maken met uiteenlopende vraagstukken van opdrachtgevers zoals (overheid)organisaties, commerciële bedrijven maar ook start-ups. Dit zorgt ervoor dat mijn baan uitdagend blijft. Ik vind het zelf ook belangrijk om mezelf uit te blijven dagen. Gelukkig krijg je bij Cuccibu alle ruimte en support om jezelf te ontwikkelen. Het is een platte organisatie, die een open en eerlijke cultuur nastreeft en aanmoedigt. Ik zit hier dan ook helemaal op mijn plek.”

Jeffry Mozalbat Cyber Security Consultant

"Cuccibu is een heel divers bedrijf waar ik mezelf kan zijn. Ik heb super gezellige collega’s, waarmee ik niet alleen kan lachen maar ook veel van kan leren. Cuccibu biedt mij de mogelijkheid om mijzelf verder te ontwikkelen in een pad dat ik zelf uitkies. Dus geen verplichte certificeringen, maar onderwerpen die ik zelf wil leren."

Joris Wijnen Cyber Security Consultant

"Voor mijn werk bij Cuccibu volgde ik een brede opleiding, maar ik wilde mezelf heel graag specialiseren in digitale veiligheid. Cuccibu heeft het mogelijk gemaakt dat ik echt kon werken in het veld waar ik van droomde; Informatiebeveiliging. Met mijn passie ondersteun ik organisaties in het groeien en optimaliseren van processen, op een veilige manier. Risico's verminderen/ verkleinen en zo een sterkere informatiehuis- houding en datastroom neer te zetten. Momenteel werk ik aan het vergroten van bewustwording over veilig werken bij onze opdrachtgevers en adviseer ik over hoe software verantwoord kan worden geïmplementeerd."

Sterre Remijn Information Security Consultant