Neem contact op

Information Security

Wij geven advies op alle mogelijke gebieden gerelateerd aan informatiebeveiliging. Of het gaat om het uitvoeren van een Risk Assessment, het adresseren van risico’s bij implementatietrajecten, de afstemming van IT op bedrijfsprocessen, of het geven van workshops en trainingen op het vlak van informatiebeveiliging en IT audit, Cuccibu is de partner die jij zoekt!

Wij kiezen voor de oplossingen, die maximaal van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw organisatie. Bovendien kunnen wij snel en flexibel acteren, waardoor je te allen tijde bij ons terecht kunt.

Wil je meer weten over onze diensten?

Onze diensten zijn onderverdeeld in de volgende gebieden

Wij zijn Cuccibu

Interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de oplossing die het beste past bij jouw organisatie. Laat hier je gegevens achter.

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw naam en e-mailadres gebruiken wij alleen voor het door jou gevraagde contact. Wil je meer lezen over hoe Cuccibu omgaat met persoonsgegevens? Lees dan hier onze privacy- en cookieverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactformulier cuccibu

“ Wij geloven dat je toegevoegde waarde creëert middels veilige en verantwoorde digitalisering. Dit leidt tot kansen voor het individu, voor organisaties en voor de gehele maatschappij. “