Neem contact op

GRC

Governance Risk Compliance (GRC)

De kwaliteit van jouw IT-omgeving is in toenemende mate bepalend voor het behalen van je bedrijfsdoelstellingen. Kwaliteitsaspecten zoals beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid zijn de sleutel tot een betrouwbare en effectieve IT omgeving. IT audit is een middel om te toetsen of de benoemde aspecten zich op het gewenste niveau bevinden. De ervaren IT Audit Professionals van Cuccibu kunnen jou helpen om de kwaliteit van uw IT-omgeving te optimaliseren.

Cuccibu IT Auditors zijn aangesloten bij de Nederlandse Organisatie van Register EDP-auditors (NOREA) en beschikken over de accreditatie (RE) om IT audits uit te mogen voeren. In de menu’s hieronder vindt u een overzicht van onze IT Audit & Compliance diensten.

Ook voor de tijdelijke en flexibele inzet van onze professionele IT auditors binnen uw organisatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Wil je meer weten over onze diensten?

Onze diensten zijn onderverdeeld in de volgende gebieden

Wij zijn Cuccibu

Interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de oplossing die het beste past bij jouw organisatie. Laat hier je gegevens achter.

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw naam en e-mailadres gebruiken wij alleen voor het door jou gevraagde contact. Wil je meer lezen over hoe Cuccibu omgaat met persoonsgegevens? Lees dan hier onze privacy- en cookieverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mailbox

“ Wij geloven dat je toegevoegde waarde creëert middels veilige en verantwoorde digitalisering. Dit leidt tot kansen voor het individu, voor organisaties en voor de gehele maatschappij. “