Neem contact op

Cuccibu Conference 2025

Cuccibu Conference – Save the date!

Net als voorgaande jaren organiseren we ook in 2025 weer onze Cuccibu Conference. Het belooft weer een inspirerende dag te worden waarbij we inhaken op actuele thema’s op het gebied van Information Security, Cyber Security, Privacy & Legal en QHSE (kwaliteit, arboveiligheid en milieu).

 

Save the date! Woensdag 26 maart 2025.

Ben jij er woensdag 26 maart 2025 ook (weer) bij? Schrijf je hieronder alvast in om je te verzekeren van een plekje. Deelname is kosteloos.

Meer informatie over de locatie en het programma volgen.

 

Nog even terugblikken op de succesvolle editie van 2024? Bekijk de video hieronder.

Inschrijven

Op woensdag 26 maart 2025 organiseren wij onze jaarlijkse Cuccibu Conference, op een centraal gelegen locatie in Nederland. Meer informatie over het programma volgt snel. Wil jij alvast zeker zijn van een plekje? Save the date en schrijf je hieronder in voor de Cuccibu Conference.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een duurzaam event  
Bij Cuccibu hechten we veel waarde aan het milieu en duurzaamheid. Heb je je aangemeld voor ons event? Dan gaan we er in onze voorbereidingen vanuit dat je ook daadwerkelijk aanwezig zult zijn. Mocht je toch verhinderd zijn, dan kun je je natuurlijk van te voren afmelden. Geef dit tijdig door. Hiermee voorkomen we onnodige verspilling van middelen en tonen we samen onze inzet voor een groenere toekomst.

Meld je je binnen 24 uur voor aanvang van het event af, dan verzoeken we je vriendelijk om iets terug te doen voor het milieu. Dit kan door (eenmalig) een boom te planten via Trees for All. Bomen zijn onmisbaar voor ons leven op aarde en dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Bezoek https://treesforall.nl/plant-een-boom/ voor meer informatie.

Beeldmateriaal
Middels dit formulier meld je je aan voor de Cuccibu Conference op woensdag 26 maart 2025. We stellen je graag op de hoogte dat Cuccibu B.V. (hoofdkantoor gevestigd aan de Boutenslaan 195-C te Eindhoven) tijdens de conference beeldmateriaal (foto en video) zal schieten, met als doel deze beelden na afloop van het event online te delen op onze website en/of sociale mediakanalen (o.a. LinkedIn). De aanwezigheid van deelnemers kan daarbij ook in beeld worden gebracht. Met het aanmelden voor onze conference geef je automatisch toestemming hiervoor. We wijzen je graag op het recht deze toestemming in te kunnen trekken door hiervan een notitie te plaatsen bij het veld ‘opmerkingen’.

Deel deze pagina! Kies je platform