Neem contact op

Interactieve VRIMIBO – Health & Privacy

Op vrijdag 31 vanaf 13:30 organiseren wij onze interactieve vrimibo met als thema ‘Health & Privacy’.

Op basis van de positieve reacties op de eerdere interactieve vrijdagmiddagborrels van Cuccibu zullen ook dit jaar een aantal sessies plaatsvinden – we trappen af met een sessie over hot topic ‘Health & Privacy’. Over dit onderwerp is al veel gezegd en geschreven, maar Cuccibu neemt je graag mee in recente ontwikkelingen op dit gebied.

Health & Privacy – wat speelt er?

Dit keer zal Lauren Pollinger, FG bij het Franciscus Gasthuis & Vlietland,  een inleiding verzorgen vanuit Health & Privacy waarbij zij ingaat op een aantal actuele thema’s waar zij in haar rol tegen aanloopt.

Aansluitend zoeken we volop de interactie door vanuit deze thema’s (zoals de connected patient, -regionale- uitwisseling van patiëntgegevens, innovatie en data/AI) een aantal stellingen en casussen voor te leggen aan de aanwezigen. Zo krijgen we een beeld over hoe de deelnemers uit verschillende organisaties en branches hiermee omgaan.

Doordat de deelnemers werkzaam zijn in verschillende rollen en binnen verschillende onderdelen van de zorg, komt er een informatie-uitwisseling tot stand die normaliter niet gebeurt. Dit is, naast inhoudelijke updates, waarom deze sessies van toegevoegde waarde zijn voor de deelnemers!

Eerdere sessies gingen onder andere over de FG 2.0 en over online privacy.

 

 

Ook aanwezig zijn?

Klinkt dit event interessant en wil je hierbij aanwezig zijn of op de lijst gezet worden voor de volgende activiteit? Neem dan vooral contact op via ons algemene contactformulier.

De volgende sessie zal plaatsvinden op vrijdag 26 mei, met als thema ‘AVG – 5 jaar’.

Deel deze pagina! Kies je platform