Neem contact op

Cuccibu FG-sessie | 20 september 2024

Vrijdagmiddagborrel FG-sessie

Privacy en HR

Bij de verwerking van persoonsgegevens denken organisaties gelijk aan de primaire processen waarbinnen gegevens van klanten, burgers of patiënten worden verwerkt. Waar minder aandacht voor is, betreft de gegevensbescherming van de eigen medewerkers.

Tijdens deze interactieve middag praat kennisexpert Haykush Hakobyan je bij over dit thema. Daarbij gaat ze in op de onderstaande onderwerpen:

  • Het belang van privacy binnen HR;
  • De AVG en HR-specifieke wet- en regelgeving;
  • De praktische toepassingen en uitdagingen van gegevensbescherming in de HR;
  • De samenwerking tussen HR en Privacy Professionals.

Deze middag beantwoorden we jouw vragen en gaan we het gesprek met elkaar aan. We zoeken de interactie op door vanuit dit thema diverse stellingen voor te leggen.

Praktische informatie

Graag ontvangen we jou vanaf 13.45 uur op ons kantoor in Eindhoven (Boutenslaan 195-C). Om 14.00 uur starten we met het inhoudelijke programma en rond de klok van 16.00 uur willen we het formele deel afsluiten en gaan borrelen.

Aanmelden

Op vrijdag 20 september 2024 organiseren wij de FG-sessie met het thema Privacy en HR op ons kantoor in Eindhoven. Geïnteresseerd? Meld je dan snel aan via het aanmeldformulier hieronder. VOL = VOL.

Doelgroep Cuccibu FG-sessie: Functionaris Gegevensbescherming (FG’s)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een duurzaam event  
Bij Cuccibu hechten we veel waarde aan het milieu en duurzaamheid. Heb je je aangemeld voor ons event? Dan gaan we er in onze voorbereidingen vanuit dat je ook daadwerkelijk aanwezig zult zijn. Mocht je toch verhinderd zijn, dan kun je je natuurlijk van te voren afmelden. Geef dit tijdig door. Hiermee voorkomen we onnodige verspilling van middelen en tonen we samen onze inzet voor een groenere toekomst.

Meld je je binnen 24 uur voor aanvang van het event af, dan verzoeken we je vriendelijk om iets terug te doen voor het milieu. Dit kan door (eenmalig) een boom te planten via Trees for All. Bomen zijn onmisbaar voor ons leven op aarde en dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Bezoek https://treesforall.nl/plant-een-boom/ voor meer informatie.

Deel deze pagina! Kies je platform