Neem contact op

Interactieve VRIMIBO - 5 jaar AVG!

Events

Interactieve VRIMIBO – 5 jaar AVG!

Op vrijdag 26 mei vanaf 13.15 uur organiseren wij onze interactieve VRIMIBO met als thema ‘5 jaar AVG’.

5 jaar AVG – hoe staat het er voor?

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht. De inwerkingtreding heeft gezorgd voor harmonisatie van de wetgeving op het gebied van gegevensbescherming in de hele Europese Unie (EU) en Europese Economische Ruimte (EER). Daarnaast zijn de rechten van betrokkenen versterkt en uitgebreid en is er meer verantwoordelijkheid komen te liggen bij organisaties. Maar hoe staat het er na 5 jaar voor met de implementatie van en handhaving op, de AVG in Nederland?

Tijdens de sessie zoeken we de interactie op door jullie vanuit dit thema diverse stellingen en casussen voor te leggen. Hierdoor krijgen we een beeld over hoe de deelnemers uit verschillende organisaties en branches de AVG hebben geïmplementeerd. Daarnaast is er ruimte om met elkaar het gesprek aan te gaan. Dit maakt, naast de inhoudelijke updates, deze sessie van toegevoegde waarde voor alle deelnemers.

Eerdere sessies gingen onder andere over de FG 2.0, online privacy en Health & Privacy.

Datum: 26 mei 2023
Tijd: 13.15 – 15.30 uur, aansluitend een borrel.

Ook aanwezig zijn?

Lijkt het je interessant om ook aanwezig te zijn bij onze VRIMIBO over 5 jaar AVG? Of wil je op de lijst gezet worden voor een volgende sessie? Neem dan vooral contact met ons op via ons algemene contactformulier of stuur een mail naar sales@cuccibu.nl.

Deel deze pagina! Kies je platform