Neem contact op

Cyber Security

Je wilt zekerheid hebben dat gevoelige gegevens veilig zijn, bedrijfsprocessen niet verstoord worden en de continuïteit van je dienstverlening geborgd blijft. Cuccibu is een ervaren security partner voor complexe beveiligingsvraagstukken op het snijvlak van business en IT. Cuccibu helpt graag om tijdig te anticiperen op interne en externe bedreigingen die de toenemende digitalisering met zich meebrengen.

Cuccibu ondersteunt op dit gebied bijvoorbeeld met een cyber security analyse, vulnerability assessment of phishing/smishing campagne.

Wil je meer weten over onze diensten?

Onze diensten zijn onderverdeeld in de volgende gebieden

Wij zijn Cuccibu

Interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de oplossing die het beste past bij jouw organisatie. Laat hier je gegevens achter.

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw naam en e-mailadres gebruiken wij alleen voor het door jou gevraagde contact. Wil je meer lezen over hoe Cuccibu omgaat met persoonsgegevens? Lees dan hier onze privacy- en cookieverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactformulier cuccibu

“ Wij geloven dat je toegevoegde waarde creëert middels veilige en verantwoorde digitalisering. Dit leidt tot kansen voor het individu, voor organisaties en voor de gehele maatschappij. “