Neem contact op

ENSIA Training

Veel CISO’s en ENSIA-coördinatoren van gemeenten worstelen nog ieder jaar met tijdig de juiste informatie en bewijsstukken te verzamelen en zijn veelal zelf nog alle ENSIA-vragen aan het invullen. Dat kan anders.

Sinds 2013 rapporteren gemeenten over de staat van hun informatieveiligheid. In de loop der jaren is de verantwoording flink uitgebreid, waarbij er informatie uit de gehele organisatie benodigd is. Veel gemeenten hebben een uitdaging om tijdig de juiste informatie en bewijsstukken te verzamelen.

Deze training is bedoeld voor iedereen die meer over de ENSIA wilt weten en voor (beginnende) ENSIA-coördinatoren. Na deze training ben je in staat om:

  • ENSIA uit te leggen en het belang aan anderen duidelijk kunt maken
  • Het ENSIA-traject te organiseren, inclusief planning en overzicht van wat gerapporteerd dient te worden
  • Een goed ENSIA-dossier op te bouwen
  • De verantwoordelijkheid voor de verantwoording op de juiste plek te leggen. 
Interesse in deze ENSIA training?

De ENSIA training duurt een halve dag en wordt periodiek gegeven op kantoor bij Cuccibu, in Eindhoven óf Delft. Kijk in de agenda of dit op een voor jou passend moment komt en schrijf je in. De kosten bedragen € 245,00 per persoon inclusief lunch. Na afloop van de training ontvang je een certificaat.

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw naam en e-mailadres gebruiken wij alleen voor het door jou gevraagde contact. Wil je meer lezen over hoe Cuccibu omgaat met persoonsgegevens? Lees dan hier onze privacy- en cookieverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.