Neem contact op

IT Audit basistraining

Ondergaat je organisatie binnenkort een IT Audit? Of wil je zelf een beoordeling uitvoeren van de IT beheersing in jouw organisatie? Mogelijk vinden er al jaarlijks verschillende audits plaats in jouw organisatie. Als je benieuwd bent hoe een IT auditor te werk gaat en ook zelf deze methodieken wilt toepassen, is dit de juiste workshop!

De volgende topics komen voorbij:

  • Waarom IT-auditing?
  • Van risico naar norm
  • Algemene IT Beheersprocessen (access/change/incidents)
  • Toetsen van geautomatiseerde beheersmaatregelen
  • Afstemming van de observaties

De IT audit basics training duurt een ochtend en wordt periodiek gegeven op kantoor bij Cuccibu, in Eindhoven óf Delft. Kijk in de agenda of dit op een voor jou passend moment komt en schrijf je in. De kosten bedragen € 245,00 per persoon. Na afloop van de training ontvang je een certificaat.
Uiteraard kunnen we de training ook in-house verzorgen of geheel aanpassen naar de wensen van jouw organisatie. Neem gerust contact op!

Training IT-Audit in house

Uiteraard kunnen we de training ook in-house verzorgen of geheel aanpassen naar de wensen van jouw organisatie. Neem gerust contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw naam en e-mailadres gebruiken wij alleen voor het door jou gevraagde contact. Wil je meer lezen over hoe Cuccibu omgaat met persoonsgegevens? Lees dan hier onze privacy- en cookieverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.