Neem contact op

Training DPIA – 13 oktober

Meld je aan voor de DPIA training!

Gaat je organisatie een nieuwe verwerking van persoonsgegevens starten? Of ga je een bestaand proces vernieuwen of aanpassen waardoor er iets verandert in de gegevensverwerking? Mogelijk ben je dan verplicht om een Data Protection Impact Assessment (DPIA) uit te voeren. Maar waar te beginnen en wie moet er in actie komen!?

In deze praktische DPIA workshop zullen we aan de hand van een casus gezamenlijk een DPIA gaan uitvoeren. Net als in de praktijk, want voor een goed rapport met daarin een juiste weergave van de gegevensverwerking en de risico’s die daarmee samenhangen, is samenwerking cruciaal.

In de workshop leer je de volgende aspecten te beheersen:

  • Betrekken van de juiste personen bij de DPIA;
  • Beschrijven van het proces van de gegevensverwerking;
  • Beoordelen van de grondslag voor verwerking;
  • Beschrijven en beoordelen risico’s voor de betrokkenen;
  • Beschrijven voorgenomen maatregelen;
Er is nog plaats!

Interesse in deze training? De DPIA training op 13 oktober duurt een gehele dag en wordt gegeven op het hoofdkantoor in Eindhoven.  De kosten bedragen € 595,00 per persoon inclusief lunch.

Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname en heb je recht op eenmalig (max. 1 uur) advies van de trainer om bijvoorbeeld te sparren over een casus.

Uiteraard kunnen we de training ook in-house verzorgen of geheel aanpassen naar de wensen van jouw organisatie. Neem gerust contact op!

Tijd 09.30 – 16.30 uur
Locatie: Cuccibu Eindhoven

 

Aanmeldformulier Training

Jouw naam en e-mailadres gebruiken wij alleen voor het door jou gevraagde contact. Wil je meer lezen over hoe Cuccibu omgaat met persoonsgegevens? Lees dan hier onze privacy- en cookieverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel deze pagina! Kies je platform