Neem contact op

Training DPIA

DPIA training

Gaat je organisatie een nieuwe verwerking van persoonsgegevens starten? Of ga je een bestaand proces vernieuwen of aanpassen waardoor er iets verandert in de gegevensverwerking? Mogelijk ben je dan verplicht om een Data Protection Impact Assessment (DPIA) uit te voeren. Maar waar te beginnen en wie moet er in actie komen!?

In deze praktische DPIA workshop zullen we aan de hand van een casus gezamenlijk een DPIA gaan uitvoeren. Net als in de praktijk, want voor een goed rapport met daarin een juiste weergave van de gegevensverwerking en de risico’s die daarmee samenhangen, is samenwerking cruciaal.

In de workshop leer je de volgende aspecten te beheersen:

  • Betrekken van de juiste personen bij de DPIA;
  • Beschrijven van het proces van de gegevensverwerking;
  • Beoordelen van de grondslag voor verwerking;
  • Beschrijven en beoordelen risico’s voor de betrokkenen;
  • Beschrijven voorgenomen maatregelen;
Meer weten?

Interesse in deze training? De DPIA training op nader te bepalen datum duurt een gehele dag en wordt gegeven op het hoofdkantoor in Eindhoven.

Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname en heb je recht op eenmalig (max. 1 uur) advies van de trainer om bijvoorbeeld te sparren over een casus.

Uiteraard kunnen we de training ook in-house verzorgen of geheel aanpassen naar de wensen van jouw organisatie. Neem gerust contact op!

Tijd: 09.30 – 16.30 uur
Locatie: Cuccibu Eindhoven

Deel deze pagina! Kies je platform