Neem contact op

Aan de slag met de ISO 14001 norm

Een praktische ISO 14001 training

Tijdens deze praktische (incompany) training gaan we aan de slag met de ISO 14001 norm, voor milieumanagement. Je leert de theorie aan de hand van praktische oefeningen zodat je de opgedane kennis meteen in je eigen organisatie kunt toepassen. We starten met de achtergronden van milieumanagement. Daarna bestuderen we de interpretatie conform de eisen van SCCM (Stichting Coördinatie Certificatie Milieu- en Managementsystemen) en de impact hiervan op de organisatie. We gaan vervolgens in op de normeisen en de praktische vertaling hiervan naar jouw organisatie. Daarbij besteden we uitgebreid aandacht aan de context van de organisatie en het in kaart brengen van risico’s.

In de training leer je o.a.:

  • Inzicht te krijgen in de eisen van de ISO 14001 norm.
  • Normeisen vertalen naar jouwe eigen organisatie.
  • Beter begrip te ontwikkelen van ‘risicogebaseerd denken’.
  • Wet- en regelgeving op waarde schatten.
  • Inzicht te krijgen in het vaststellen van milieuaspecten en jouw belang hierbij als kwaliteitsfunctionaris of milieucoördinator.

 

Voor wie is deze training interessant?
De training is bestemd voor organisaties die weinig of geen ervaring hebben met de ISO 14001 norm. De organisatie beschikt bijvoorbeeld nog niet over een milieumanagementsysteem, werkt er pas sinds kort mee of bereidt zich voor op certificatie.

Meer weten?

De training duurt een hele dag (09.30 tot 17.00 uur) en wordt gegeven op één van onze kantoren in Eindhoven of Rijswijk. Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname.

De Training Normkennis ISO 14001 staat gepland in 2024 op 22 oktober.

Uiteraard kunnen we de training ook in-house verzorgen en/of aanpassen naar de wensen van jouw organisatie. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact

Direct inschrijven

Interesse in deze training? Schrijf je hieronder direct in voor de Training Normkennis ISO 14001 op een van onderstaande data:

  • 22 oktober 2024
MM slash DD slash JJJJ

Gegevens deelnemer

Naam
Adres

Factuurgegeves

Betaalgegevens

Opmerkingen

Jouw naam en e-mailadres gebruiken wij alleen voor het door jou gevraagde contact. Wil je meer lezen over hoe Cuccibu omgaat met persoonsgegevens? Lees dan hier onze privacy- en cookieverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel deze pagina! Kies je platform