Neem contact op

Aan de slag met de ISO 45001 norm

Een praktische ISO 14001 training

In deze praktische (incompany) training leer je de achtergronden van de ISO 45001 norm en de relatie met de Arbowet kennen. Daarnaast kijken we naar de consequenties van ISO 45001 voor organisaties en de specifieke normeisen. Ook de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) komt aan bod. We staan uitgebreid stil bij de vertaling hiervan naar een certificeerbaar arbomanagementsysteem en de rol van de Arbo coördinator hierin. Ten slotte bespreken we verschillende interpretaties en onderzoeken we het onderscheid tussen harde en zachte eisen. Je leert de theorie aan de hand van praktische oefeningen zodat je de opgedane kennis meteen in je eigen organisatie kunt toepassen.

In de training leer je o.a.:

  • Inzicht te krijgen in de normeisen van ISO 45001.
  • Inzicht te krijgen in de relatie tussen ISO 45001 en de Arbowet.
  • Inzicht te krijgen in de interpretatie van ISO 45001 conform de eisen van SCCM.
  • Een praktische vertaling te maken van ISO 45001 naar de eigen organisatie.
  • Inzicht te krijgen in de beoordelingssystematiek van de certificerende instelling.

 

Voor wie is de training interessant?
Deze training is bestemd voor organisatie die weinig of geen ervaring hebben met de ISO 45001 norm. Je volgt deze training bijvoorbeeld omdat je betrokken bent bij de ontwikkeling of het beheer van een gezond- en veilig werken managementsysteem. 

Meer weten?

De training duurt een gehele dag (09.30 tot 17.00 uur) en wordt gegeven op één van onze kantoren in Eindhoven of Rijswijk. Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname.

De training wordt op aanvraag verzorgd en kunnen we ook in-house verzorgen en/of aanpassen naar de wensen van jouw organisatie. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact

Deel deze pagina! Kies je platform