Neem contact op

Services

Cuccibu is gespecialiseerd in IT Governance Risk Compliance, Information Security, Cyber Security, Privacy & Legal en QHSE.

Ons diverse team van consultants heeft de achtergrond, kennis en ervaring om uitdagingen op deze gebieden met enthousiasme, creativiteit en pragmatisme aan te gaan.

Wat je strategische doelstellingen ook zijn, data is cruciaal bij het behalen van die doelstellingen. Door inzet van onze consultants helpen we organisaties om die data – en de omgang met die data – betrouwbaar en effectief te laten zijn. Van groot belang is dat we ervan overtuigd zijn dat we daarbij waarde kunnen toevoegen en onze expertises versnellend werken voor het bereiken van de doelstellingen. Of het nou gaat om een eerste toetsing waar jouw organisatie staat, het invullen van een interim positie of het presenteren van een plan om jouw informatiebeveiliging- en/of privacyorganisatie naar een hoger plan te brengen, wij gaan graag met jou in gesprek.

Wat we doen uit zich in allerlei verschillende vormen van dienstverlening. Denk aan een project gericht op het leveren van een rapportage of een advies, dienstverlening in abonnementsvorm of het vervullen van een interim rol. Cuccibu houdt oog voor de doelstellingen van de klant op elk niveau en biedt daar toegevoegde waarde. Onze kernwaarden bij deze dienstverlening zijn:

  • Betrouwbaarheid en transparantie in alles wat we doen.
  • Op basis van creativiteit en pragmatisme oplossingen bieden.
  • Het ontwikkelen van onze mensen en het bieden van kansen.

 

Wil je meer weten over onze diensten?

Onze diensten zijn onderverdeeld in zes gebieden

 

“ Wij geloven dat je toegevoegde waarde creëert middels veilige en verantwoorde digitalisering. Dit leidt tot kansen voor het individu, voor organisaties en voor de gehele maatschappij. “

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze diensten? Vul onderstaande formulier in, dan nemen we snel contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw naam en e-mailadres gebruiken wij alleen voor het door jou gevraagde contact. Wil je meer lezen over hoe Cuccibu omgaat met persoonsgegevens? Lees dan hier onze privacy- en cookieverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Trots

Breed scala aan klanten

klant
klant
klant
klant
klant
klant
klant
iai industrial systems
Klant
Recensie
klant
Klant
klant
klant
logo gemeente helmond
klant
klant