Neem contact op

Lunch & Learn #Keuzestress | 12 december 2024

Lunch & Learn

#Keuzestress: ISO, BIO, NEN...?

Privacy en informatiebeveiliging – Het zijn onderwerpen die tegenwoordig onmisbaar zijn op de agenda van jouw organisatie. Met steeds strengere wet- en regelgeving, toenemende digitale dreigingen en de continue uitdaging om persoonsgegevens en bedrijfsinformatie veilig te houden, is het belangrijker dan ooit om dit goed op orde te hebben. Maar hoe toon je aan dat jouw organisatie op het gebied van privacy en informatiebeveiliging alles op de juiste manier heeft geregeld?

Er zijn verschillende richtlijnen en normenkaders die je hierbij kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan de ISO 27001, BIO, SURF, TISAX, ABDO en NEN 7150 voor informatiebeveiliging of de ISO 27701 of BC5701 voor privacy. Soms wettelijk verplicht, soms specifiek voor jouw sector. Maar hoe weet je welk kader het beste past bij jouw organisatie? Tijdens onze Lunch & Learn gaan we dieper in op deze verschillende richtlijnen en normen, zodat je helder krijgt hoe ze jou kunnen ondersteunen. We helpen je inzicht te krijgen in de samenhang tussen privacy en informatiebeveiliging én geven praktische handvatten voor het kiezen van het kader dat het beste past bij jouw organisatie.

Wat kun je verwachten?

  • Samenhang tussen privacy en informatiebeveiliging: ontdek hoe deze twee vakgebieden op elkaar aansluiten en elkaar versterken.
  • IB voor privacy: hoe kun je als Privacy Professional het juiste kader kiezen en toetsen.
  • Normen en richtlijnen uitgelegd: we nemen de belangrijkste standaarden onder de loep en helpen je een weloverwogen keuze te maken.
  • Interactieve sessie: samen bespreken we de beste aanpak voor jouw organisatie.

Zorg dat je erbij bent en krijg meer grip op de complexe keuzes rondom privacy en informatiebeveiliging!

Praktische informatie

De Lunch & Learn wordt georganiseerd op ons kantoor in Rijswijk (Madame Curielaan 10). Het programma ziet er als volgt uit:

11.30-11.45 uur      Ontvangst deelnemers
11.45-12.30 uur     Een goed verzorgde lunch
12.30-13.30 uur    Inhoudelijke sessie
13.30-14.00 uur    Ruimte voor vragen, discussie en napraten

Aanmelden

Op donderdag 12 december 2024 organiseren wij een Lunch & Learn met als thema “#Keuzestress: ISO, BIO, NEN…?” op ons kantoor in Rijswijk. Geïnteresseerd? Meld je dan snel aan via het aanmeldformulier hieronder. VOL = VOL.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een duurzaam event  
Bij Cuccibu hechten we veel waarde aan het milieu en duurzaamheid. Heb je je aangemeld voor ons event? Dan gaan we er in onze voorbereidingen vanuit dat je ook daadwerkelijk aanwezig zult zijn. Mocht je toch verhinderd zijn, dan kun je je natuurlijk van te voren afmelden. Geef dit tijdig door. Hiermee voorkomen we onnodige verspilling van middelen en tonen we samen onze inzet voor een groenere toekomst.

Meld je je binnen 24 uur voor aanvang van het event af, dan verzoeken we je vriendelijk om iets terug te doen voor het milieu. Dit kan door (eenmalig) een boom te planten via Trees for All. Bomen zijn onmisbaar voor ons leven op aarde en dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Bezoek https://treesforall.nl/plant-een-boom/ voor meer informatie.

Deel deze pagina! Kies je platform