Neem contact op

Wie zijn wij

Leer ons beter kennen

Over Cuccibu

Cuccibu gelooft dat toegevoegde waarde wordt gecreëerd middels veilige en verantwoorde digitalisering. Dit leidt tot kansen voor het individu, voor organisaties en voor de gehele maatschappij. Niet vanuit angst of de negatieve aspecten van een risico, maar vanuit een positieve mindset en het behalen van doelstellingen.

Opgericht in 2014, is Cuccibu snel gegroeid naar een adviesorganisatie met meer dan 100 consultants en vestigingen in Eindhoven, Delft en Sassenheim. Vanuit een diepgewortelde overtuiging dat je met onze expertise waarde toe kunt voegen aan processen en organisaties, ondersteunen wij onze klanten op het vlak van privacy, risico management en informatieveiligheid.

Ons geheim?! Wij zien kansen in een samenleving die dagelijks wordt geconfronteerd met nieuwe – digitale – uitdagingen. We zijn creatief en pragmatisch in onze dienstverlening en bij het zoeken naar de juiste oplossing voor ieder vraagstuk. We weten precies hoe het werkt, maar onze blik reikt verder dan alleen privacy- en informatiebeveiliging. Door de juiste vragen te blijven stellen en empathisch te luisteren zijn wij in staat onze gesprekspartners op een positieve manier te confronteren met hun behoeften en daarop aan te sluiten. Ons doel is maximale meerwaarde te creëren voor de organisatie!

Wij zijn Cuccibu

Ontmoet ons en onze professionals

Voor onze consultants – stuk voor stuk experts in hun vakgebied en zeer enthousiast om organisaties van dienst te zijn – willen we een omgeving creëren waarin ze zichzelf kunnen ontwikkelen en stimuleren we het grijpen van kansen tot groei. De kernwaarden bij onze dienstverlening zijn:

  • Betrouwbaarheid en transparantie in alles wat we doen
  • Creative en pragmatische oplossingen bieden
  • Ontwikkeling van (onze) mensen en het bieden van kansen

Contact met onze specialisten Meer over ons

 

“ Wij geloven dat je toegevoegde waarde creëert middels veilige en verantwoorde digitalisering. Dit leidt tot kansen voor het individu, voor organisaties en voor de gehele maatschappij. “