Neem contact op

Pentest Proof of Value

Laat je eens hacken: onderga een pentest!

Pentesting een no-brainer?

Pentest

Er zijn vele goede redenen om een penetratietest te laten uitvoeren op je netwerk, applicaties of fysieke devices. Denk maar aan je gemoedsrust, reputatie of de compliance eisen waaraan jouw organisatie moet voldoen. Een pentest identificeert immers de exploiteerbare kwetsbaarheden, zodat je maatregelen kunt treffen voordat hackers deze kunnen uitbuiten.

Nieuwe dienst | Proof of Value

Toch zijn er nog steeds organisaties die twijfelen over de waarde van een dergelijke test. Deze organisaties bieden wij onze Proof of Value aan.  Voor een beperkte investering voeren onze security specialisten een test uit binnen een met jou bepaalde scope. Met als resultaat een helder overzicht van een aantal van de geconstateerde kwetsbaarheden.

Wat is pentesting?

Pentesting is een vorm van een security assessment waarin Cyber Security professionals zich voordoen als hackers. Tijdens een pentest wordt gezocht naar kwetsbaarheden, die ook in werkelijkheid misbruikt worden om een omgeving binnen te dringen of anderszins te compromiteren.

 

Benieuwd naar onze aanpak en de voorwaarden?

Neem dan contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw naam en e-mailadres gebruiken wij alleen voor het door jou gevraagde contact. Wil je meer lezen over hoe Cuccibu omgaat met persoonsgegevens? Lees dan hier onze privacy- en cookieverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“ Wij geloven dat je toegevoegde waarde creëert middels veilige en verantwoorde digitalisering. Dit leidt tot kansen voor het individu, voor organisaties en voor de gehele maatschappij. “

 

Deel deze pagina! Kies je platform