Neem contact op

CISO basistraining

Als Chief (of Corporate) Information Security Officer heb je de regie over het informatiebeveiligingsbeleid van jouw organisatie. Je brengt de risico’s in kaart voor de informatievoorziening en helpt de organisaties bij het inschatten van die risico’s en het adviseren over de te treffen maatregelen. Vaak heb je daarbij te maken met een standaard die voor jouw organisatie of sector van toepassing is. Denk aan de BIO, ISO27001, NEN7510 of SURF.
In onze basistraining voor CISO’s gaan we in op de basics van informatiebeveiliging in combinatie met hoe de rol van CISO uitgevoerd kan worden. Daarnaast is de positionering van de CISO in een organisatie van groot belang.

De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod:

  • Informatiebeveiliging: de basis
  • Informatiebeveiliging-frameworks
  • Risico analyses uitvoeren
  • Adviseren over maatregelen
  • Positionering van de CISO
Interesse in deze CISO training?

De basis CISO training duurt een dag en wordt periodiek gegeven op kantoor bij Cuccibu, in Eindhoven óf Delft. Kijk in de agenda of dit op een voor jou passend moment komt en schrijf je in. De kosten bedragen € 495,00 per persoon inclusief lunch. Na afloop van de training ontvang je een certificaat.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw naam en e-mailadres gebruiken wij alleen voor het door jou gevraagde contact. Wil je meer lezen over hoe Cuccibu omgaat met persoonsgegevens? Lees dan hier onze privacy- en cookieverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.