Neem contact op

FG in de praktijk

Als Functionaris Gegevensbescherming heb je een breed takenpakket en zijn de verwachtingen vanuit een organisatie (en daarbuiten) divers en uitdagend. Je houdt toezicht op de gegevensverwerking, je adviseert de organisatie over het treffen van maatregelen en bent aanspreekpunt voor privacy gerelateerde zaken. Als startende FG kan dit overweldigend zijn en is het niet eenvoudig om het overzicht en de onafhankelijkheid die samenhangt met de functie te behouden.

In deze basis FG training gaan we in op de basistaken van een Functionaris Gegevensbescherming. De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod:

  • AVG Basics
  • FG in verhouding tot de organisatie
  •  FG in verhouding tot het management/de directie
  • Hoe toezicht houden op gegevensverwerking
  • Onafhankelijke adviseren
Interesse in deze FG training?

De basis FG training duurt een dag en wordt periodiek gegeven op kantoor bij Cuccibu, in Eindhoven óf Delft. Kijk in de agenda of dit op een voor jou passend moment komt en schrijf je in.

De kosten bedragen € 595,00 per persoon inclusief lunch. Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname en heb je recht op eenmalig (max. 1 uur) advies van de trainer om bijvoorbeeld te sparren over een casus.

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw naam en e-mailadres gebruiken wij alleen voor het door jou gevraagde contact. Wil je meer lezen over hoe Cuccibu omgaat met persoonsgegevens? Lees dan hier onze privacy- en cookieverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.