Neem contact op

Training Basis FG – 27 oktober

Meld je aan voor de training Functionaris Gegevensbescherming!

Als Functionaris Gegevensbescherming heb je een breed takenpakket en zijn de verwachtingen vanuit een organisatie (en daarbuiten) divers en uitdagend. Je houdt toezicht op de gegevensverwerking, je adviseert de organisatie over het treffen van maatregelen en bent aanspreekpunt voor privacy gerelateerde zaken. Als startende FG kan dit overweldigend zijn en is het niet eenvoudig om het overzicht en de onafhankelijkheid die samenhangt met de functie te behouden.

In deze basis FG training gaan we in op de basistaken van een Functionaris Gegevensbescherming. De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod:

  • AVG Basics;
  • FG in verhouding tot de organisatie;
  •  FG in verhouding tot het management/de directie;
  • Hoe toezicht houden op gegevensverwerking;
  • Onafhankelijke adviseren.
Er is nog plaats!

Interesse in deze training? De FG training op 27 oktober duurt een gehele dag (van 09.30 tot 16.30 uur)  en wordt gegeven op het hoofdkantoor in Eindhoven.  De kosten bedragen € 595,00 per persoon inclusief lunch.

Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname en heb je recht op eenmalig (max. 1 uur) advies van de trainer om bijvoorbeeld te sparren over een casus.

Uiteraard kunnen we de training ook in-house verzorgen of geheel aanpassen naar de wensen van jouw organisatie. Neem gerust contact op!

Tijd 09.30 – 16.30 uur
Locatie: Cuccibu Eindhoven

 

Aanmeldformulier Training

Jouw naam en e-mailadres gebruiken wij alleen voor het door jou gevraagde contact. Wil je meer lezen over hoe Cuccibu omgaat met persoonsgegevens? Lees dan hier onze privacy- en cookieverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel deze pagina! Kies je platform