Neem contact op

Aan de slag met de ISO 9001 norm

Een praktische ISO 9001 training

Deze praktische (incompany) training gaan we aan de slag met de ISO 9001 norm, voor kwaliteitsmanagement. Je leert de theorie aan de hand van praktische oefeningen zodat je de opgedane kennis meteen in jouw eigen organisatie kunt toepassen. We beginnen met de achtergronden en principes van kwaliteitsmanagement. Vervolgens gaan we in op de normeisen en hoe je deze vertaalt naar je eigen organisatie. Daarbij staan we uitgebreid stil bij de context van de organisatie en het in kaart brengen van risico’s. Tot slot bekijken we de beoordelingssystematiek die een certificerende instelling toepast.

In de training leer je o.a.:

  • Inzicht te krijgen in de eisen van de ISO 9001 norm.
  • Normeisen vertalen naar jouw eigen organisatie.
  • Beter begrip te ontwikkelen van ‘risicogebaseerd denken’.
  • De ISO 9001 toe te passen in relatie tot procesmanagement.
  • Inzicht te krijgen in de wijze van beoordelen door een certificerende instelling.


Voor wie is deze training interessant?
De training is bestemd voor organisaties die weinig of geen ervaring hebben met de ISO 9001 norm. De organisatie waar je werkt beschikt bijvoorbeeld nog niet over een kwaliteitsmanagementsysteem, werkt er pas sinds kort mee of bereidt zich voor op certificatie.

Is jouw organisatie al gecertificeerd, maar wil je toch meer leren over de ISO 9001-norm? Ook dan is dit ook een geschikte training. Het is immers verstandig om regelmatig je eigen uitgangspunten te toetsen aan de norm.

Meer weten?

De training duurt een gehele dag (09.30 tot 17.00 uur) en wordt gegeven op één van onze kantoren in Eindhoven of Rijswijk. Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname.

De Training Normkennis ISO 9001 staat gepland in 2024 op 16 oktober.

Uiteraard kunnen we de training ook in-house verzorgen en/of aanpassen naar de wensen van jouw organisatie. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact

Direct inschrijven

Interesse in deze training? Schrijf je hieronder direct in voor de Training Normkennis ISO 9001 op een van onderstaande data:

  • 16 oktober 2024 – Kantoor Rijswijk
MM slash DD slash JJJJ

Gegevens deelnemer

Naam
Adres

Factuurgegeves

Betaalgegevens

Opmerkingen

Jouw naam en e-mailadres gebruiken wij alleen voor het door jou gevraagde contact. Wil je meer lezen over hoe Cuccibu omgaat met persoonsgegevens? Lees dan hier onze privacy- en cookieverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel deze pagina! Kies je platform