Neem contact op

De organisatie van de toekomst is een weerbare organisatie

In de publicatie “Proactief handelen in een digitale wereld”, dat vandaag is verschenen in Het Financieele Dagblad, is een artikel gepubliceerd met de kop “De organisatie van de toekomst is een weerbare organisatie”. In dit artikel vertelt de CEO van Cuccibu, Tim Florack, over het belang van en het bouwen aan een weerbare organisatie.

Een weerbare organisatie

Een weerbare organisatie is in staat om op een voor hen gepaste wijze te anticiperen en reageren op oude en nieuwe bedreigingen. In het geval van een incident moet zij in staat zijn hun belangrijkste processen te blijven uitvoeren. Snel en flexibel reageren op dreigingen is daarbij meer en meer cruciaal. Dit vereist een cultuur waarin medewerkers op alle niveaus betrokken zijn bij wat écht belangrijk is voor de organisatie.

Daarnaast is het belangrijk om op te merken dat weerbaarheid niet gelijk is aan compliance. Het enkel voldoen aan wet- en regelgeving is niet voldoende om voorbereid te zijn om alle mogelijke risico’s, nu of in de toekomst.

Meer weten?

Lees het volledige artikel op de website van Het Financieele Dagblad of download het artikel hieronder.

Wil jouw organisatie aan de slag met weerbaarheid? Tim komt graag langs bij jouw organisatie om te vertellen wat ervoor nodig is om een weerbare organisatie te bouwen. Neem contact op voor de mogelijkheden. Vul onderstaand contactformulier in of mail naar  sales@cuccibu.nl.

Meer weten?

Wij helpen je graag verder!

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw naam en e-mailadres gebruiken wij alleen voor het door jou gevraagde contact. Wil je meer lezen over hoe Cuccibu omgaat met persoonsgegevens? Lees dan hier onze privacy- en cookieverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel deze pagina! Kies je platform